HVEM ER VI?

Snöball er et prisbelønnet produksjonsselskap som eies av Forlagshuset Aschehoug. Vi er lidenskapelig opptatt av historiefortelling, og skaper digitale opplevelser gjennom film.

Vi er en engasjert gjeng med bred erfaring innen film, kommunikasjon og sosiale medier. Vår jobb er å trekke ut essensen av det din bedrift, varemerke, organisasjon eller institusjon skal formidle. Vi er faktisk eksperter på enkel formidling av komplisert innhold, og ofte koker vi ned hundrevis av forskningssider til noen få minutters film!

Vi ser at bruk av film som kommunikasjonsvirkemiddel er den formen for innhold som engasjerer mest og har størst påvirkningskraft, uansett formål. Skap større verdi i kommunikasjonen din, gjennom film. Vi hjelper deg gjerne å formidle ditt budskap!

Vi skaper ideer og manus, basert på den gode dialogen og informasjonen vi får fra dere. Utifra dette utformer vi spennende produksjoner eller kampanjer, gjerne kvalitetssikret av fokusgrupper utenfor huset.

Snöball har 15 ansatte og dekker behov som produsent, regissør, utviklere, klippere, grafisk designere og produksjonsledere.

Ta kontakt på info@snoball.no eller kom innom og opplev vårt hyggelige miljø. Gro serverer skikkelig god lunsj hver dag klokken tolv!

FOTO: Trond Høines

Du finner oss her

Grev Wedels Plass 4, 0151 Oslo

Kontakt oss!

Mail: info@snoball.no
Tlf: + (47) 224 04 700