MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Vi vet at video og film er det virkemidlet som har størst påvirkningskraft når det kommer til digital kommunikasjon. Vi er opptatt av å skape gode historiefortellinger, som fanger målgruppens oppmerksomhet og har en verdi for både mottaker og avsender. I en hektisk hverdag har ikke vi mennesker tid til å lese lange avhandlinger, vi vil heller se det gjennom bevegelige bilder. Det er nemlig film som inspirerer og engasjerer oss. I en kommunikasjonsstrategi bør derfor film være en av de viktigste tiltakene for å bedre kommunikasjonen og nå kommunikasjonsmålene.

Hold deg oppdatert!

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du spennende oppdateringer om hva vi gjør og nyttig informasjon. Skriv inn din mailadresse under, så registrer du deg. Skriver du inn din mailadresse under og trykker på «abonner» godkjenner du at vi kan sende mail til deg. Vi vil kun bruke din mail til å sende deg nyhetsbrev.

 

Hvis du ønsker å melde deg ut, kan du gjøre dette i bekreftelsesmailen du fikk av oss, eller ta kontakt med oss, så sletter vi deg fra listen.

Nyhetsbrev - Snöball