Ønsker du å jobbe hos oss? Her legger vi ut informasjon om ledige stillinger!

PRODUSENT VIKARIAT

Snöball søker en idérik og strukturert produsent for perioden 1. august – 31. desember, 2018. Arbeidsoppgavene omfatter både administrative og kreative oppgaver. Utvikling og innsalg av nye prosjekter er en sentral arbeidsoppgave. Vi har svært mange kunder i offentlig sektor og en viktig del av arbeidet er derfor utarbeidelse av tilbudsdokumenter i forbindelse med anbud og søknader.

Som produsent blir du også en viktig del av vårt kreative miljø. Du følger opp prosjektene overordnet fra start til mål, bidrar i kreative prosesser og er i dialog med regissørene om idé og manusutvikling.  Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger og interessante arbeidsoppgaver, og vi er opptatt av at du er tilstede og bidrar til vårt sosiale felleskap.

Send CV og søknad til rekruttering@snoball.no innen 4. juni!

SNÖBALL FILM LETER ETTER FLERE REGIKREFTER!

Vi har for tiden mye å gjøre og ønsker å knytte til oss en person som kan bli kjent med vår måte og jobbe på og gjerne gjøre flere oppdrag som supelement til vår faste stab av regissører.

Du blir en del av vårt kreative miljø, samtidig som du må være selvstendig og ta ansvaret for prosjektet og lede det gjennom fra start til slutt. Vi kan tilby hyggelige og dyktige kolleger og svært varierte arbeidsoppgaver.

Ønsker du å sende en mail eler vite mer? Ta kontakt med rekruttering@snoball.no