Snöball

Produsenter

Hans Munkevik

Hans etablerte Snöball Film i 2000 og er daglig leder og seniorprodusent. I tillegg til de administrative oppgavene jobber han også med etablering av nye prosjekter og kundeforhold. Hans er også involvert som ansvarlig produsent i flere av prosjektene i Snöball. Han eier 20 % av selskapet og sitter i styret.

Hans har vært involvert i de fleste av Snöballs produksjoner, enten direkte med produksjonen eller som ansvarlig produsent.  Tidligere har han også hatt regi på flere av Snöballs produksjoner bl.a Penger på papiret, Ny Opera i Bjørvika og Kraftskolen. Kraftskolen.no har vært et av Snöballs mest vellykkede skolefilmprosjekt med nærmere 2 million filmvisninger så langt.

Jonny Westernes

Jonny har vært ansatt i Snöball siden november 2014. Hen er en erfaren produsent, regissør og manusforfatter og har siden 1988 jobbet ved Fabelaktig og Sagatoon. Her har han jobbet med kunder som Statens Vegvesen, Hydro, ENOVA, NHO og Innovasjon Norge.

I Snöball er Jonny produsent på flere pågående prosjekter: Lavenergiboliger for Husbanken, Lommetyveri for Oslo Politidistrikt og filmserie for Kokk og servitør. Han er også regissør på dokumentasjonsprosjektet E 134 Gvammen-Århus på oppdrag av Statens vegvesen.

Produksjonsledere

Regissører

Foto, klipp og grafikk

Økonomi og adm.